Vill du vara en del av en välfungerande förskola med ambitionen att bli bland de bästa? Välkommen med din ansökan senast till Föräldrakooperativet Filiorum på vackra Sollerön!

Sista ansökningsdag: 30/4-20

Om dig
Vi söker dig som är en engagerad förskollärare som vill göra lekfulla och spännande upptäcktsresor tillsammans med barn och kollegor. Du vill arbeta på en förskola i litet format med stort inflytande över verksamhetens alla delar. Givetvis i nära samarbete med kollegor, barn, styrelse och föräldrar.

Som pedagog har du stor tilltro till barns inneboende förmåga och är väl insatt i förskolans uppdrag och styrdokument. Du inspireras av att vara medforskande, och utmanar gärna barnen i vardagen genom lek och fantasi. Du uppskattar en nära föräldrakontakt och tycker det är en viktig del i arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ditt engagemang är A och O!

Din profil

Krav: Förskollärarexamen inklusive legitimation
Meriterande: Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med förskolechef och kollegor för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens mål. Vi hoppas därför att du är fylld av nya idéer om hur förskolan kan utvecklas och vara en del av det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa. Vi värnar om vårt arbete kring vår värdegrund och våra viktiga ledord, då vi ser att ett stabilt fundament av goda värderingar skapar möjlighet till trygghet, nyfikenhet och en lust att lära nytt och utvecklas tillsammans med kamrater och pedagoger. Vårt önskemål är att du tillsammans med dina kollegor skapar en stimulerande och rolig vardag för våra barn!

Varför jobba på Filiorum?

• Du får arbeta med positiva kollegor, i en verksamhet där personaltätheten är hög och gemenskapen god.
  • Du ges möjlighet till fortbildning och personlig utveckling.
  • Förskolan arbetar med Förskoleappen som dokumentationsverktyg, vilket underlättar det systematiska kvalitetsarbetet.
  • Du får stora möjligheter till utevistelse i ett naturskönt område med skogen tätt inpå knuten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar provanställning.
Föräldrakooperativet Filiorum är anslutna till kollektivavtalet och pensionssparar via Collectum.

Ort: Sollerön
Yrkesroll: Förskollärare
Omfattning: 100%
Lön: Enligt överenskommelse, fast månadslön

Mikaela Forsström, Styrelseledamot, 073-536 63 78 (Arbetsgivarföreträdare)
Mäjt Wik, Styrelseledamot, 076-869 64 14 (Arbetsgivarföreträdare)
My Dareflod, Förskolechef, 0250-22 949 (Verksamhetsfrågor, dagtid)

E-post: styrelsen@filiorum.se

Företagets adress
Vibergsvägen 47
79290 SOLLERÖN

Sök jobbet senast 30/4 2020

Om detta låter som ett spännande uppdrag och du tror att Filiorum är en arbetsmiljö som passar dig, ansök gärna – vi ser fram emot din ansökan!
Skicka gärna in din ansökan snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag!